Graduation.. Then what?

Processed with VSCO with t1 preset

As my graduation is down the road, i feel like it’s a period of constantly questioning and figuring things out. And as if your questions aren’t enough you get questions from people at least five times a day as to what you are going to do after graduation. Thing is, I don’t know. There is so much pressure to constantly knowing what our next move is going to be, that it often shifts our focus from actually enjoying the present and where we are at. Continue reading

Advertisements

Make December a good one

Sot dua të shkruaj shqip, nuk di pse pata këtë ndjesi por po e bëj. Nuk më besohet si fluturoi ky vit, më duket se sa më shumë rritem, aq më shpejt kalon koha. Siç ndodh gjithmonë në prag përfundimesh fillon dhe reflekton për cfarë ka kaluar, e natyrshëm mendon për vitin që le pas. Vjet çuditërisht nuk mbaj mend të kem planifikuar ‘New Year’s Resolutions’. Patjetër që kam pasur disa ide në mendjen time por s’jam ulur të shkruaj e të listoj rezolutat e mia. Megjithatë ky është momenti kur ndalon e mendon ku qëndron tani pas 11 muajsh e pak ditëve me ato rezoluta, ide, plane, quajini si të doni. Nuk dua të ndalem tek realizimi i tyre gjatë vitit, pasi është tjetër temë dhe pak më e gjerë, dua thjesht të ndalem tek ideja që më lindi për ato çfarë mund të realizoj në këto javë të mbetura të 2017 e dëshiroj t’ju ftoj të bashkoheni. Këto s’janë rezoluta të mirëfillta, janë thjesht disa gjëra të vogla që dua të bëj deri në datën 31, për ta mbyllur vitin me nota pozitive e me një ndjesi arritjeje. Secili prej jush mund të krijojë listën e tij duke u bazuar tek ato cfarë ai do më shumë të realizojë përpara se të mbyllet viti, por këtu keni disa sugjerime të cilat do të isha e lumtur nëse i huazoni.

Processed with VSCO with g7 preset

Continue reading